Program

Detaljene i årets program finner du her:

Konferansier - Arne Sørvig

Onsdag 4. april

08:30
Registrering

09:30
Velkommen

09:45
Roger Asakil Joya
Saba Omikase

10:30
Kjetil Trædal Thorsen
Snøhetta - Snøhetta: People, Process, Projects

11:15
Mitsuharu 'Micha' Tsumura
Maido - verdens 8. beste rastaurant

12:00
Lunsj

13:15
Mads Refslund
The Storyteller (tidligere MR og Noma)

14:00
Søren Wiuff
"Bonden som de beste er avhengige av"

14:45
Pause
Bo Jensen

15:15
Iver Holter-Andersen
"Sørlandet - med verden som marked"

15:30
Andreas Lindhom
"Krabben blir lønnsom"


Torsdag 5. april

09:30
Oppstart dag 2

09:30
Alain Weissgerber, Taubenkobel
"The Coolest place to eat" Forbes 2016

10:30
Kristin Waagen
"Verdens beste ost"

11:15
Reidar Fuglestad
"Kunstsilo - kunst og opplevelser"

12:00
Lunsj

13:00
Bjørn Fjellstad
"Sjøpølsa" - en ny eksportartikkel

13:20
Espen Bierud
Norwegian Shores - stillehavsøsters

13:40
Pause

14:00
Elena Arzak
"Heritage of the sea"

15:00
Kathrine Hesnes Jarnes
Hesnes Gartneri

15:15
Heine Max
"Tang og Tare" - fremtidens mat..

Del