Foredragsholdere

Listen over foredragsholdere er lang og solid - her er den imponerende listen.

Sjømat på Sørlandet skal være et forum for inspirasjon, kompetanse og ikke minst dialog mellom alle som lever for og av opplevelser i landsdelen. Vi skal ikke bare høre om god mat, en stor del av Sjømat på Sørlandet er de måltidene vi skal dele sammen – våre kokker gleder seg til å gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Vi håper å dele disse dagene sammen med deg!

  • Elena Arzak, Arzak, Spania – en av verdens beste kjøkkensjefer - fra familie-restauranten Arzak med tre stjerner i Guide Michelin.
  • Kjetil Trædal Thorsen – Snøhettas gründer og nestor.
  • Søren Wiuff – Den danske bonden som leverer grønnsaker og urter til «alle» store restaurantene i Danmark.
  • Espen Bierud – en av skaperene av Norwegian Shores som har spesialisert seg på plukking av ville prima stillehavsøsthers.
  • Mitsuharu 'Micha' Tsumura – kjøkkensjef på Maido, Lima, Peru, som i 2017 ble kåret til Sør-Amerika sin beste restaurant.
  • Iver Holter-Andersen – HRG – «Sørlandet som mat-drevet reisemål»
  • Andreas Lindhom – Norsk Oppdrettservice - «Krabben blir lønnsom»
  • Reidar Fuglestad – SKMU, hvordan kan satsingen på kunst bidra til å gjøre Sørlandet med attraktive som matsatsingen – og omvendt.
  • Roger Asakil Joya – Sabi Omakase, Sushi restaurant med en stjerne i Guide Michelin.
  • Kristin Waagen – Tingvollost.
  • Heine Max – Seaman Seaweed Chips – en av de aller fremste på bruk av tang og tare.
  • Mads Refslund – nordisk stjernekokk fra København, en av grunleggerene av NOMA og grunlegger av Michelin-restauranten MR.
  • Alain Weissgerber – Taubenkobel, Schützen am Gebirge, Østerrike – "The coolest place to eat" (Forbes i 2016)
  • Kathrine Hesnes Jarnes – Hesnes Gartneri, tradisjon og innovasjon hånd i hånd.
Del